Antell: Tekoälystä apuälyä ravintoloiden kehitykseen
Miten tekoälyä voi kouluttaa kasvun tueksi perinteisessä palveluliiketoiminnassa? Jaksossa vieraana kolmannen polven perheyrittäjä, Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto. Muun muassa henkilöstöravintoloita pyörittävä Antell hyödyntää tekoälyä asiakastyytyväisyyden nostamiseen ja asiakasmäärien ennustamiseen.

“Teknologiaa ei kannata käyttää teknologian vuoksi. Pitää tunnistaa ongelma, johon teknologiaa voi hyödyntää”, Lantto kertoo. Entä mikä arvo on kokeilemisen kulttuurilla ja hitaan datan keräämisellä?
Aiheeseen liittyviä artikkeleita
Uutiskirje
Jos olet valmis skaalaamaan liiketoimintaasi yli rajojen, Kasvuryhmä tarjoaa oivalluksia, yhteisöä ja tukea, joita tarvitset menestyäksesi.