Vilja Hannula

Timo Saalasti valittiin Kasvuryhmän Suomi ry hallituksen puheenjohtajaksi

Vilja Hannula

Timo Saalasti valittiin Kasvuryhmän Suomi ry hallituksen puheenjohtajaksi

Kasvuryhmä Suomi ry:n vuosikokouksessa 19.4. valittiin vuodelle 2018 uusi hallitus. Timo Saalasti (kuvassa toinen oikealta) valittiin hallituksen puheenjohtajaksi.

Timo on Saalastin hallituksen puheenjohtaja, Kasvuryhmän pitkäaikainen ja aktiivinen jäsen, joka edustaa yhteisössä Saalasti Oy:n hallituksen puheenjohtajan roolissa. Timo on palkittu Kultaisella Kuokalla panoksestaan Kasvuryhmän yhteisöön, ja hän on myös toiminut hallituksen jäsenenä aiemmin.

Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Asko Schrey (Accountor), joka myös on Kasvuryhmän pitkäaikainen jäsen ja joka palkittiin Kultaisella Kuokalla roolistaan yhteisössä viimeisessä Kaskessa.

Hallituksen edellinen puheenjohtaja Ilkka Kivimäki jatkaa hallituksen jäsenenä. Hallituksessa jatkavat myös Annu Nieminen, Aaro Cantell, Risto Siilasmaa ja Laura Juvonen.

Kuvassa vuoden 2017 hallitus hetki ennen vuosikokouksen aloittamista. Kasvuryhmä haluaa kiittää näitä upeita yksilöitä panoksestaan suomalaisten scaleup-yritysten tarinoiden kiihdyttämiseksi. He ovat olleet isossa roolissa rakentamassa sitä yhteisöä, joka Kasvuryhmä tällä hetkellä on. Tästä on hyvä jatkaa!

Lue lisää aiheesta