Kasvuryhmä

Avoin työpaikka

#rekrytointi

#ajankohtaista

Customer Success Manager - Äitiyslomasijaisuus

Kasvuryhmän tarkoitus on kiihdyttää scaleup-yritysten kasvua ja uudistumista Suomen kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Kasvuryhmän tiimi tuottaa Suomen scaleup-yritysten johtajille luottamuksellisen foorumin, joka tukee kasvutahtoa ja -tekoja. Toiminta perustuu jakamisen kulttuuriin, vertaispaineeseen ja pyyteettömään auttamiseen. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan kestävää kasvua yhdessä 200 yritysjohtajan kanssa! Meidän toiminnasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.kasvuryhma.fi.

Etsimme ydintiimiimme nyt osaavaa ja särmää kokopäiväistä äitiyslomasijaista (kesäkuu 2019 – syyskuu 2020).

Customer Success Manager -rooliin

CUSTOMER SUCCESS MANAGER varmistaa, että Kasvuryhmä on kunnianhimoisille jäsenilleen paras mahdollinen, eli ammattimainen, innostava ja uusiutumiseen kannustava johtajayhteisö. Tämä henkilö on keskeisessä roolissa kehittämässä Kasvuryhmän vertaistoiminnan muotoja ja jäsenkokemusta. Käytännössä tulet vastaamaan uusien konseptien käytännön testaamisesta ja kehittämisestä sekä valittujen tilaisuuksien ja kokemustenvaihdon fasilitoinnista.

Tyyppinä herätät ympärilläsi innostusta ja hyvää mieltä. Sinulla on erinomainen tilannetaju ja tunneäly, ja ihmiset nauttivat työskentelystä kanssasi. Olet työskentelytavoiltasi systemaattinen, oma-aloitteinen ja täsmällinen. Projektien ja tapahtumien johtaminen ja koordinointi sujuu varmoin ottein, asiakassuhteet ovat työsi suola ja viihdyt luontevasti myös ihmisten edessä. Tulet nauttimaan tiimissämme työskentelystä, jos sinulta löytyy huumorintajua, joustavuutta, startup -henkistä asennetta ja haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Customer Success Managerin tehtävänkuvaan kuuluu mm.:

 • Kasvuryhmän jäsenkokemuksen kehittäminen sekä vertaistoiminnan eri muotojen testaus ja kehittäminen;
 • Yhteydenpito jäseniin ja laadukkaiden kohtaamisten tarjoaminen heille;
 • Sparraustapaamisten vetäminen Suomen huippuyritysten korkeimmalle johdolle:
  • tapaamisten suunnittelu, valmistelu, fasilitointi ja läpivieminen korkealla laatutasolla;
 • Jäsenyritysten kasvuhaasteiden sparraus ja haastaminen niin, että he pääsevät pureutumaan joka tapaamisessa keskeisiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin;
 • Kasvuryhmän toiminnan kehittäminen yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Haemme tiimiimme jäsentä, jonka osaamisessa ja kokemuksessa yhdistyy:

 • Valovoimainen persoona, jolla on erityisen vahvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot; 
 • Hyvä liiketoimintaymmärrys yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvun johtamisesta;
 • Kokemusta ja osaamista työpaja- ja ryhmäfasilitoinnista;
 • Erinomainen suullinen ja kirjallinen ulosanti;
 • Henkilökohtaista kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja halua auttaa yrityksiä kasvamaan; 
 • Aiempaa kokemusta isojen kokonaisuuksien projektijohtamisesta ja kehittämisestä – aina idearikkaasta konseptoinnista huolelliseen käytännön toteutukseen;
 • Halu tehdä töitä kädet savessa ja intohimolla Suomen, yrittäjyyden ja yhteisöllisyyden eteen – erityisesti vahva ‘get-shit-done’-mentaliteetti ja rautainen asenne.

Kasvuryhmässä pääset viemään suomalaisia yrityksiä eteenpäin ja toimimaan ympäristössä, jossa voit oppia kansainvälisen liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta alan huipuilta. Saat vastuuta ja vapautta tehdä toiminnastamme yhä parempaa ja inspiroivampaa ja ennen kaikkea henkilökohtaisen mahdollisuuden kehittyä osana vaativaa, vauhdikasta ja hauskaa tiimiä.

Työ on äitiyslomasijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan, mielellään kesä-elokuussa 2019.

Ota yhteyttä

Lähetä CV ja hakemus katriina.juntunen@kasvuryhma.fi.

Lisätietoja antaa Kasvuryhmän toimitusjohtaja Katriina Juntunen, 041 4380469