Kasvuryhmä

Tiimi

 • Elina Mauno
  +358 40 514 7290 elina.mauno@kasvuryhma.fi
  Elina hoitaa operatiivista kehitystä, yhteistyösuhteita, ja tuo yleistä järjestystä. Elinaa ei voi bongata ilman leveää hymyä ja lasinterävää katsetta eteenpäin. Ota häneen yhteyttä toimintaan tai kumppanuuksiin liittyen!
 • Katriina Juntunen
  +358 41 438 0469 katriina.juntunen@kasvuryhma.fi
  Katriina on tuloshakuinen muutosmetodien rakentaja, jolla on vuosien kokemus johtamisen ja strategiatyön parista. Katriinaa innostaa kestävä kasvu. Hei jäsen, Katriina haluaa tietää mitä sinulle kuuluu - “Saa aina soitella!”
 • Jooel Friman
  jooel.friman@kasvuryhma.fi
  Jooel on teknologiaosaaja, joka lukee 200 kirjaa vuodessa. Jooel pitää huolen, että kaikki nippelitiedosta isoihin kehityskokonaisuuksiin on harmoniassa, eikä unohda suunnitella tiimille piristysemojeita. Ota häneen yhteyttä scaleupien impaktiin liittyen!
 • Elina Jaakkola
  +358 40 570 5051 elina.jaakkola@kasvuryhma.fi
  Elina on johtajuuden asiantuntija, jonka intohimo on kasvun lukkojen eliminointi. Elina haluaa inspiroida scaleuppeja hyödyntämään globaaleja murrosvoimia ja megatrendejä kilpailukyvyn lähteinä. Ole yhteydessä Elinaan jäsenyyteen ja kiertotalousteemaamme liittyen.
 • Mikaela Wikström
  +358 50 525 8907 mikaela.wikstrom@kasvuryhma.fi
  Mikaela on energiapakkaus, joka huolehtii yli 40 vuosittaisen tapahtumamme toimivuudesta. Mikaelaa innostaa suomalaisten yritysten kasvumeininki, ja hänet löytää joka aamu crossfitsalilta. Ota Mikaelaan yhteyttä tapahtumiin liittyen.
 • Krista Lagus
  +358 40 825 1418 krista.lagus@kasvuryhma.fi
  Kansainvälisenä paluumuuttajana Suomeen tullut Krista näkee suuret linjat. Hän on dynaaminen valmentaja ja rauhanomainen loogikko samassa paketissa.
 • Vilja Hannula
  vilja.hannula@kasvuryhma.fi
  Vilja on suunnannäyttäjä suurella sydämellä, intohimonaan yritysten rohkea uusiutuminen. Vilja tuo ympärilleen naurua ja energiaa.
 • Akseli Väyrynen
  +358 44 551 7834 akseli.vayrynen@kasvuryhma.fi
  Akseli tekee rautaisia teknologiaratkaisuja sekä analytiikkaa. Erityisesti hän nauttii siitä, kun löytyy tapa tehdä asioita fiksummin ja tehokkaammin.
 • Annamari Silvennoinen
  +358 40 192 2429 annamari.silvennoinen@kasvuryhma.fi
  Annis on rohkea muutoksen läpiviejä, joka tarttuu energisesti niin strategisiin liiketoiminnan kehityshaasteisiin kuin pölyrättiinkin. Annista kiehtoo erityisesti kasvun draiverit ja ihmiset – mihin asioihin panostamalla luomme todennäköisemmin maailmaa muuttavia menestystarinoita? Ota yhteyttä Annikseen vertaistoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Hallitus

Timo Saalasti 

Puheenjohtaja

Asko Schrey

Moaffak Ahmed

Risto Siilasmaa

Hanna Ristola

Laura Juvonen

Aaro Cantell

Haluatko vaihtaa ajatuksia?

Jätä tähän yhteydenottopyyntö, ja me palaamme asiaan!