Tiimi

Vilja Hannula

Kasvukapteeni / CEO
+358 40 837 8511

Vilja on suunnannäyttäjä suurella sydämellä, intohimonaan yritysten rohkea uusiutuminen. Vilja tuo ympärilleen naurua ja energiaa.

Krista Lagus

Customer Success Manager
+358 40 825 1418

Kansainvälisenä paluumuuttajana Suomeen tullut Krista näkee suuret linjat. Hän on dynaaminen valmentaja ja rauhanomainen loogikko samassa paketissa. Ota häneen yhteyttä jäsenistöön tai jäsenyyteen liittyen!

Elina Mauno

COO
+358 40 514 7290

Elina hoitaa operatiivista kehitystä, yhteistyösuhteita, ja tuo yleistä järjestystä. Elinaa ei voi bongata ilman leveää hymyä ja lasinterävää katsetta eteenpäin. Ota häneen yhteyttä toimintaan tai kumppanuuksiin liittyen!

Jooel Friman

CTO

Jooel on teknologiaosaaja, joka lukee 200 kirjaa vuodessa. Jooel pitää huolen, että kaikki nippelitiedosta isoihin kehityskokonaisuuksiin on harmoniassa, eikä unohda suunnitella tiimille piristysemojeita. Ota häneen yhteyttä scaleupien impaktiin liittyen!

Johanna Farin

Operations & Finance

Tämä nainen saa asiat tapahtumaan. Johanna on tapahtumien, kehitystyön ja talouden kanssa työskentelyn lisäksi jatkuvasti kehittämässä itseään ja parantamassa maailmaa. Ota häneen yhteyttä taloushallintoon liittyen!

Anette Tuomainen

Markkinointi- & viestintäkoordinaattori

Anette on hyvän mielen ja empatian lähettiläs, intohimoinaan brändäys ja sisällöntuotanto. Hän fantasioi hyvästä ruoasta ja maailmanrauhasta. Ota häneen yhteyttä markkinointiin tai Kaski-tapahtumaan liittyen!

Hallitus

Timo Saalasti

Puheenjohtaja

Risto Siilasmaa

Laura Juvonen

Asko Schrey

Annu Nieminen

Aaro Cantell

Ilkka Kivimäki

Haluatko vaihtaa ajatuksia?

Jätä tähän yhteydenottopyyntö, ja me palaamme asiaan!