Tiimi

Elina Mauno

COO
+358 40 514 7290

Elina hoitaa operatiivista kehitystä, yhteistyösuhteita, ja tuo yleistä järjestystä. Elinaa ei voi bongata ilman leveää hymyä ja lasinterävää katsetta eteenpäin. Ota häneen yhteyttä toimintaan tai kumppanuuksiin liittyen!

Jooel Friman

CTO

Jooel on teknologiaosaaja, joka lukee 200 kirjaa vuodessa. Jooel pitää huolen, että kaikki nippelitiedosta isoihin kehityskokonaisuuksiin on harmoniassa, eikä unohda suunnitella tiimille piristysemojeita. Ota häneen yhteyttä scaleupien impaktiin liittyen!

Krista Lagus

Customer Success Manager
+358 40 825 1418

Kansainvälisenä paluumuuttajana Suomeen tullut Krista näkee suuret linjat. Hän on dynaaminen valmentaja ja rauhanomainen loogikko samassa paketissa. Ota häneen yhteyttä jäsenistöön tai jäsenyyteen liittyen!

Mikaela Wikström

Projektikoordinaattori
+358505258907

Mikaela on energiapakkaus, joka huolehtii yli 40 vuosittaisen tapahtumamme toimivuudesta. Mikaelaa innostaa suomalaisten yritysten kasvumeininki, ja hänet löytää joka aamu crossfitsalilta. Ota Mikaelaan yhteyttä tapahtumiin liittyen.

Anette Tuomainen

Markkinointi- & viestintäkoordinaattori

Anette on hyvän mielen ja empatian lähettiläs, intohimoinaan brändäys ja kestävä liiketoiminta. Hän fantasioi suomalaisten innovaatioiden skaalautumisesta ja resurssiviisaasta tulevaisuudesta. Ota häneen yhteyttä markkinointiin liittyen!

Vilja Hannula

Kasvukapteeni (vanhempainvapaalla)

Vilja on suunnannäyttäjä suurella sydämellä, intohimonaan yritysten rohkea uusiutuminen. Vilja tuo ympärilleen naurua ja energiaa.

Hallitus

Timo Saalasti

Puheenjohtaja

Risto Siilasmaa

Laura Juvonen

Asko Schrey

Annu Nieminen

Aaro Cantell

Ilkka Kivimäki

Haluatko vaihtaa ajatuksia?

Jätä tähän yhteydenottopyyntö, ja me palaamme asiaan!