Scaleupit

Scaleup-yrityksillä on korvaamaton merkitys Suomen seuraavalle kasvuloikalle. Scaleupit ovat keskisuuria ja kasvuhakuisia yrityksiä, ja ne muodostavat suuren siivun Suomen yksityisen sektorin liikevaihdosta ja työpaikoista.

Scaleup -yritykset ovat keskisuuria, rohkealla kasvudraivilla varustettuja yrityksiä.

Kasvuryhmässä scaleup -yrityksiksi luokitellaan vuosittain vähintään 10M euroa vaihtavat yritykset, joilla on äärimmäisen kovat kasvutavoitteet. Me Kasvuryhmässä uskomme scaleuppien olevan juuri niitä yrityksiä, joilla on potentiaalia viedä Suomen talous kohti seuraavaa kasvuloikkaa.

Miksi juuri keskisuuret yritykset

Vuonna 2015 keskisuuria yrityksiä on vain alle 1% Suomen yrityksistä. Samanaikaisesti niillä oli merkittävä rooli Suomen talouden kannalta, sillä ne luovat noin 30% Suomen kansantalouden bruttokansantuotteesta ja noin 30% yksityisen sektorin työpaikoista. Silloin Kasvuryhmän perustajajäsenet miettivät, että jos edes pieni osa tähän ryhmään kuuluvista yrityksistä vaihtaisi kasvuvaihteensa vitoselle, voidaan tuoda huomattavaa vaikutusta talouskasvuunkin.

Lue scaleuppeja valottava blogipostauksemme: Mitä ovat scaleupit ja miksi juuri niillä on mahdollisuus muuttaa Suomen taloutta?

Kasvutarinoita

Kaipaatko kasvuvoimaa
Kasvuryhmästä?

Jos olet scaleup-yrityksen kasvukapteeni ja uskot siihen, että liiketoimintasi voi kasvaa ja uudistua ennennäkemättömällä tavalla, kuulut kunnianhimoiseen ja määrätietoiseen porukkaamme!