Vilja Hannula

”Olen ylpeä tästä kuokasta” – Asko Schrey palkittiin Kasvuryhmän jäsenpalkinnolla

Vilja Hannula

”Olen ylpeä tästä kuokasta” – Asko Schrey palkittiin Kasvuryhmän jäsenpalkinnolla

Mä oon kova poika unelmoimaan.

Kasvuryhmä palkitsi KASKEssa Accountorin upean Asko Schreyn Kultaisella Kuokalla. Kultainen Kuokka on Kasvuryhmän oma tunnustus, jolla halutaan kiittää tietyn jäsenen poikkeuksellista panosta Kasvuryhmän yhteisössä.

Kuokan taustaa pohjusti Kasvuryhmän hallituksen puheenjohtaja Ilkka Kivimäki. ”Kultainen Kuokka luovutetaan inspiroivalle henkilölle, joka on aktiivisesti vienyt Kasvuryhmää eteenpäin. Lisäksi tämä henkilö on auttanut muita kasvuryhmäläisiä näiden omissa kasvuhaasteissa.”

Palkinnon luovutti Kuokan aiempi omistaja, Juustoportin Timo Keski-Kasari. Timo kiitti Askoa siitä, että tämä on käydyissä keskusteluissa kertonut rehellisesti ja avoimesti myös omista haasteistaan johtajana ja siitä, että hänen ihmisläheiset arvonsa näkyvät koko organisaation toiminnassa.

”Jokainen Kasvuryhmän tapaaminen on voimaannuttava. Joko oppii lisää, tai sitten kuulee kaverin tekemän virheen, jota pystyy välttämään itse”, Asko kiitti muita jäseniä kiitospuheessaan.

Askon luotsaama Accountor oli vielä vuonna 1999 pieni, 30 hengen tilitoimisto. Tänä päivänä yritys työllistää yli 2000 henkilöä ja liikevaihto on kasvanut 220 miljoonaan euroon. ”Iso keksiminen oli siinä, että miten me todistetaan tyypeille että tästä voi tulla iso juttu. Siihen aikaan ei ollut kun pieniä tilitoimistoja!”

”Unelmien ja visoiden ero on siinä, että visiossa ymmärretään polku unelman saavuttamiseksi,” Asko kuvailee johtamistyyliään. ”Kysyn ihmisiltä, onko meillä yhteinen unelma? Jos meillä on yhteinen unelma, niin tehdään siitä yhdessä visio.”

Lue lisää aiheesta