Kasvua kiertotaloudesta -työkirja

Lukuisat yritykset ovat osoittaneet, että kiertotalous on tapa kasvaa tulevaisuudessa. Kun yhä useampi yritys siirtyy kiertäviin liiketoimintamalleihin, bisneksen logiikka muuttuu merkittävästi. Yritykset löytävät kiertotaloudesta uusia ansaintamahdollisuuksia ja liiketoimintaa tehdään yhä resurssitehokkkaammin ja tiiviimmässä yhteistyössä koko arvoketjun kanssa.

Kestävä kasvu vaatii muutosta ajattelutavoissa ja liiketoimintamalleissa.

Nyt jos koskaan muutoksen tunnistamiseen, haluttujen tulevaisuuskuvien työstämiseen ja organisaation uudistamiseen vaaditaan todellista rohkeutta. Kasvua kiertotaloudesta -työkirja tarjoaa tuoreita näkökulmia kiertotalouden luomiin kasvumahdollisuuksiin. Työkirjan tehtävien avulla haastamme sinua pohtimaan, mikä on yrityksenne seuraava askel kohti kestävää kasvua.

Tilaa työkirja sähköpostiisi

Lähdimme johtoryhmässämme työstämään kasvua ja uudistumista aivan uudelta pohjalta Kasvuryhmän Future Back -tapahtuman ja Kasvua kiertotaloudesta -työkirjan innoittamina.
 
– Tommi Uksila, toimitusjohtaja, Climecon

Oletko tutustunut jo näihin:

Kaipaatko kasvuvoimaa
Kasvuryhmästä?

Jos olet scaleup-yrityksen kasvukapteeni ja uskot siihen, että liiketoimintasi voi kasvaa ja uudistua ennennäkemättömällä tavalla, kuulut kunnianhimoiseen ja määrätietoiseen porukkaamme!