Vilja Hannula

KASKI 2017 -tapahtumaan ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.10 asti!

Vilja Hannula

KASKI 2017 -tapahtumaan ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.10 asti!

KASKI on Pohjoismaiden suurin scaleup- tapahtuma , jossa paikalla ovat Suomen keskisuurten yritysten korkein johto sekä scaleup-liikkeen välittömät sidosryhmät. Vuosittainen KASKI on omistettu nopeasti kasvaville, keskisuurille yrityksille eli scaleupeille, jotka ovat kaikessa hiljaisuudessa raivaamassa tietään Suomen talouskasvun ykkösmoottoriksi.Kyseessä on kutsuvierastilaisuus, joten mikäli haluat mukaan niin kannattaa hae mukaan nyt! Lipputoiveita otetaan vastaan 10.10 asti.

Kasvu on asenne, ja nämä scaleupit ovat onnistuneet tartuttamaan kasvudraivin koko firmaan. Miten he ovat tässä onnistuneet?

Tämän vuoden KASKI-teemana on “draivi”, eli polte kasvaa. Kasvu on asenne, ja nämä hurjalla kasvukäyrällä olevat scaleupit ovat onnistuneet tartuttamaan kasvudraivin toimistotyöntekijästä tehtaanjohtajaan ja omistajasta osa-aikatyöntekijään. Mitkä ovat tekijät menestyksen takana? Puhujina tullaan näkemään mm. Valerie KellerHeikki KyöstiläIlkka KivimäkiMatti AlahuhtaRisto SiilasmaaTeresa Kemppi-VasamaJuha MetsäläTuomas SyrjänenJarkko VeijalainenMatti KaskiKati RajalaSamu Hällfors ja Jukka Kurttila.Kutsuvieraslippuja scaleup-yritysten johdolle ja välittömille sidosryhmille voi hakea tapahtumasivulta. Ilmottautuminen suljetaan 10.10. Kannattaa toimia nopeasti – luvassa on jälleen törkeen upea ilta!

Lue lisää aiheesta