Introt – Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan

Kasvulukkosi ovat luultavasti haasteita, jotka joku toinen on jo aiemmin ratkaissut. Kasvuryhmässä jäseniä introtaan toisilleen ajankohtaisten haasteiden ja jo kertyneiden kokemusten perusteella.

Kasvusuunnitelmaa toteuttaessaan kasvuryhmäläiset kohtaavat kasvun esteitä, hidasteita tai kriittisiä valintatilanteita. Jäsenille ei tarjota konsultin tai muun ulkopuolisen asiantuntijan palveluja, vaan sparraus kasvulukkojen avaamiseksi tapahtuu johtajalta johtajalle -hengessä.

Yhteisöstämme löytyy mieletön määrä kollektiivista tietoa ja osaamista kasvuyrittäjyyden lukoista. Verkoston voima on siinä, että jokainen kasvuryhmäläinen on sitoutunut jakamaan omaa osaamistaan ja omia kokemuksiaan muille pyyteettömän antamisen hengessä.

Kasvuryhmäläiset löytävät toinen toisistaan ongelmien ratkomisessa joko spontaanisti tapaamisissa, tai tiimin tekemien introjen kautta. Kasvuryhmän tiimi pyrkii introamaan toisilleen ne jäsenet, joilla akuutit haasteet ja kysymykset voisivat selkeytyä keskustelemalla jonkun sellaisen kanssa, joka on käynyt läpi samanlaisia tilanteita.

Lue uusimmat blogit

Kaipaatko kasvuvoimaa Kasvuryhmästä?

Jos olet scaleup-yrityksen kasvukapteeni ja uskot siihen, että liiketoimintasi voi kasvaa ja uudistua ennennäkemättömällä tavalla, kuulut kunnianhimoiseen ja määrätietoiseen porukkaamme!