Kaski 6.11.18

Musiikkitalo, Helsinki

KASKI on Pohjoismaiden suurin scaleup- tapahtuma, jonka keskioässaä ovat Suomen lupaavimmat keskisuuret yritykset.

Pyydä kutsua

KASKI nostaa estradille Suomen menestyksekkaäimmaät scaleupit, jotka ovat onnistuneet sytyttaämaäaän kasvun ja uusiutumisen kipinaän koko organisaatioon. Suomalaisilla keskisuurilla yrityksillaä on valtava maäraä menestyksen avaimia ka_sissaäaän, kuten huippuluokan osaamista, minimalistisia organisaatioita ja vahva arvopohja.

Talouskasvumme veturit, eli scaleupit, ovat keskisuuret yritykset jotka ovat ottamassa seuraavaa kasvuloikkaansa globaaleilla markkinoilla. Kaski tarjoaa paitsi oppeja heidän matkaltaan sign up now menestykseen myäs verrattomia tarinoita siitä, miten suomalainen yritys voi kääntää pelilaudan omaksi edukseen. Liity joukkoomme keskustelemaan, oppimaan ja inspiroitumaan Suomen merkittävimmistä kasvutarinoista!

Lataa ohjelma

Puhujat

Valerie Keller

Global Leader of EY Beacon Institute

This former founder and CEO of Veritas has become widely recognized for her expertise in leadership, purpose-driven transformation and innovation. Currently, as Executive Director of EY Global Markets she works with the C-suite of top-tier multinationals and focuses on advancing purposeful business through the EY Beacon Institute.

Heikki Kyöstilä

Yrittäjä, Planmeca; Kasvuryhmän jäsen

Kyöstilän perustama Planmeca on kasvanut 46 vuodessa yhdeksi maailman johtavista hammaslääkäriteknologiaan erikoistuneista yrityksistä. ”Teknologian kehitys tekee tämän mielenkiintoiseksi. Jos työ olisi edelleen jonkun jalkaporan pyörittämistä, ei minua työpaikalla näkyisi.”

Jarkko Veijalainen

Yrittäjä, 3 Step IT; Kasvuryhmän jäsen

Vuonna 2005 Veijalainen siirtyi toimitusjohtajan paikalta hallituksen puheenjohtajaksi ja aktiivseksi omistajaksi. Se kannatti. Firma kasvaa ja kansainvälistyy nopeasti. “Olen omistajana kasvunälkäinen. Olemme valmiimpia ottamaan riskejä ja tavoittelemme isoja”.

Matti Alahuhta

Hallituksen puheenjohtaja, DevCo Partners; Kasvuryhmän jäsen

Alahuhta on kiistatta yksi Suomen ikonisimpia ja arvostetuimpia yritysjohtajia. Tämä todentui jälleen kerran vuonna 2009 talousmaailman rytistessä: muut leikkasivat, mutta Alahuhdan johtamana Kone koulutti, paransi laatua, täsmensi markkina-analyysiä ja kehitti tuotevalikoimaa. “Yhä enemmän ajattelen niin, että ihmiset ovat yrityksen ainoa voimavara.”

Risto Siilasmaa

Yrittäjä, F-Secure; hpj, Nokia; Kasvuryhmän hallituksen jäsen

Siilasmaa tunnetaan arvostettuna yritysjohtajana, Nokian käänteentekijänä, F-Securen perustajana, merkittävänä startup-sijoittajana ja tekoälyn puolestapuhujana. “Tekoäly liittyy aivan kaikkeen, monet yritykset eivät ymmärrä tätä. Kasvaakseen pitää katsoa eteenpäin ja löytää sieltä tekoälyn tuomat mahdollisuudet.”

Teresa Kemppi-Vasama

Kemppi Oy hpj, yrittäjä; Kasvuryhmän jäsen

Kemppi-Vasama johtaa perheyrityksensä hallitusta uuden sukupolven edustajana. Samalla kun yhtiö on ottamassa loikkaa globaaliksi yhtiöksi ja kasvutavoitteet ovat kovat: Kemppi haluaa olla suunnannäyttäjä teollisessa internetissä. ”Vaikeinta on ollut oikeiden strategisten valintojen tekeminen. Ei vain henkilöiden valitseminen, vaan mikä polku valitaan."

Juha Metsälä

Yrittäjä, Pohjola Rakennus; Kasvuryhmän jäsen

Kotimainen perheyritys on kasvannut voimakkaasti rakennusalan vaikeuksista huolimatta. Metsälä peräänkuuluttaa perinteisten alojen yrittäjille asennetta ylittää rohkeasti rajoja. Omasta roolistaan yrittäjän hän kokee ylpeyttä: “Suomalainen yhteiskunta on hieno. Sen eteen kannattaa tehdä töitä.”

Jukka Kurttila

Yrittäjä, Finlayson; Kasvuryhmän jäsen

Kurttila on muutaman vuoden aikana hän on tehnyt historiallisesta Finlaysonista modernin ja rohkean suunnannäyttäjän, sekä yhteiskunnallisen vaikuttajan. “Yrittäjänä olen huomannut, että pelkään vähän vähemmän kuin muut. Minun pitää aina välillä oikein kysyä ympäriltäni, mitä te pelkäätte.“

Kati Rajala

Toimitusjohtaja, Kokkikartano; Kasvuryhmän jäsen

Kokkikartano on kuulunut Snellman-konserniin kymmenen vuotta ja kasvattanut myyntiään koko ajan. “Olen aina tehnyt töitä omistajan asenteella. Minut on kasvatettu siihen - olen yrittäjän tytär. En pelkää laittaa itseäni likoon ja mennä etunenässä tuntemattomille vesille.”

Matti Kaski

Yrittäjä, Kaskipuu; Kasvuryhmän jäsen

Kaski siirtyi 2003 perheyrityksen johtoon, ja hänen johdollaan liikevaihto on kasvanut kahdesta miljoonasta 43 miljoonaa. “Jos haluaa menestyä, päätösten teko on tärkeää. Se on kaikista pahinta, että asioita vatvotaan liikaa. Ruikuttaminenkaan ei auta mitään. Parasta on toimia heti kun vain pystyy, muuten mahdollisuudet happanevat käsiin.”

Samu Hällfors

Yrittäjä, Framery; Kasvuryhmän jäsen

Frameryn äänieristetyt puhelinkopit ovat nopeasti löytäneet yleisönsä: 2010 perustetun yrityksen liikevaihto ylittää tänä vuonna 50M€. “Meidän henkilöstö haluaa, että meillä on iso tavoite. Ne saa valtavasti kiksejä siitä, että päästään miettimään taas seuraavia tavoitteita.”

Tuomas Syrjänen

Yrittäjä, Futurice

Futurice tiedetään talona, joka kasvaa nopeasti ja tekee asiat omalla tavallaan. Syrjänen itsekin puhuu uudenlaisella tavalla johtamisesta. ”Meillä on vahva kulttuuri. Hyvä futulainen tulee sellaisesta, joka pitää vapaudesta ja kantaa itse vastuuta. Se voi olla monelle nuorelle kasvunpaikka.”

Ilkka Kivimäki

Yrittäjä, sijoittaja; Kasvuryhmän jäsen & hpj

Kasvuryhmän hallituksen puheenjohtaja Kivimäki vaikuttaa moniulotteisesti suomalaisessa bisnesmaailmassa. ”Maailma muuttuu. Vanhaa ei pidä jäädä suremaan, kun maailma muuttuu. Yrittäjä on ihminen, jolla on oma tulevaisuus käsissään. Hän pitää huolta itsestään ja ympärillään olevista”.

Olli Tiainen

Kasvuryhmän toimitusjohtaja

Olli Tiainen on Kasvuryhmän toimitusjohtaja. Kasvuryhmä on KASKI-tapahtuman järjestäjä ja scaleup-yritysten oma yhteisö, jossa luodaan johtajille valmiuksia isoihin kasvuloikkiin vertaissparrauksen hengessä.

Lorem Ipsum Dolor Sit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex consequat.

“ Ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate. ”

Enim Minim

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veni am, quis nostrud exercitation ullam co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Enim Minim

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veni am, quis nostrud exercitation ullam co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Enim Minim

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veni am, quis nostrud exercitation ullam co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Mikä Kasvuryhmä?

KASKI on Kasvuryhmän toiminnan vuosittainen kohokohta. Kasvuryhmä on keväällä 2015 perustettu scaleup-liikkeen yhteisö, jonka jäsenenä on 189 scaleup-johtajaa ja -omistajaa. Perustajissa on mukana yritysmaailman tunnettuja nimiä, kuten Mika Anttonen, Aaro Cantell, Matti Alahuhta ja Ilkka Paananen. Jäsenyritysten tavoitteena on tuplata yhteenlaskettu liikevaihtonsa 21 miljardiin euroon 2020 mennessä. Lue lisää

Yhteistyössä: