Kasvuryhmä

Avoin työpaikka

#rekrytointi

#ajankohtaista

Määräaikainen analyytikko

Kasvuryhmän tarkoitus on kiihdyttää scaleup-yritysten kasvua ja uudistumista Suomen kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Kasvuryhmän tiimi tuottaa Suomen scaleup-yritysten johtajille luottamuksellisen foorumin, joka tukee kasvutahtoa ja -tekoja. Toiminta perustuu jakamisen kulttuuriin, vertaispaineeseen ja pyyteettömään auttamiseen. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan kestävää kasvua yhdessä 200 yritysjohtajan kanssa! Voit lukea lisää toiminnastamme osoitteessa: http://www.kasvuryhma.fi.

Etsimme ydintiimiimme särmää analyytikkoa määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen (helmi/maaliskuu 2020 – syys/lokakuu 2020). Tehtävä sopii vastavalmistuneelle tai opintojensa loppusuoralla olevalle harjoittelupaikaksi.

ANALYYTIKKO tukee Kasvuryhmän tiimiä erityisesti seuraavissa tehtävissä:

 • Datan keruu ja analysointi. Vastaat Kasvuryhmän jäsenkyselyiden kehittämisestä ja systematisoinnista. Keräät kasvudataa eri lähteistä itsenäisesti ja kumppaneidemme avulla. Vastaat datavienneistä, tiedon järjestelystä ja analysoinnista ja tuet Kasvuryhmän tiimiä analyysien tulkinnassa.
 • Tiedolla johtamisen kehittäminen. Kehität yhdessä Kasvuryhmän tiimin kanssa tiedolla johtamisen käytäntöjä, analysointiprosessia ja -työkaluja. Tärkeänä tehtävänä on rakentaa valitulla työkalulla analyysikirjastoa tiedolla johtamisen tueksi.
 • Kasvuryhmän toiminnan vaikuttavuus. Osallistut toiminnan vaikuttavuuden mittaamiseen ja kehittämiseen.
 • Toiminnan operatiivinen kehittäminen. Osallistut toiminnan standardointiin ja automatisointiin valittujen työkalujen avulla (mm. tapahtumatuotanto, kutsuprosessi, viestintä).
 • Digitaalisen vertaistoiminnan kehittäminen. Pääset konseptoimaan digitaalisia toimintatapoja ja rakentamaan digitaalista alustaa yhdessä Kasvuryhmän kumppanien kanssa.

Haemme tiimiimme jäsentä, jonka osaamisessa ja kokemuksessa yhdistyy:

 • Vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa, kaupallinen tai tekninen koulutus.
 • Alustavaa ymmärrystä kasvun mekanismeista sekä kiinnostusta ja halua auttaa yrityksiä kasvamaan ja uusiutumaan.
 • Vahvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot.
 • Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita, analyyttinen ajattelutapa.
 • Kokemusta seuraavista työkaluista ja ohjelmistoista: Google Apps (Sheets, Slides) ja MS Office (Excel, Powerpoint); Salesforce, PowerBI ja SQL osaaminen katsotaan eduksi.
 • Halu tehdä töitä kädet savessa ja intohimolla Suomen, yrittäjyyden ja yhteisöllisyyden eteen – ‘get-shit-done’-asenne.
Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja positiivinen. Kasvuryhmäläinen suhtautuu haasteisiin mahdollisuuksina kasvaa ja oppia! Pystyt sekä itsenäiseen työskentelyyn, että tiiviiseen tiimityöhön. Sinulla on vahvat kommunikaatiotaidot ja erinomainen tilannetaju. Olet työskentelytavoiltasi systemaattinen, oma-aloitteinen ja täsmällinen. Viihdyt luontevasti myös jäsentemme seurassa ja olet valmis laittamaan kätesi saveen tarvittaessa. Tulet nauttimaan tiimissämme työskentelystä, jos sinulta löytyy huumorintajua, joustavuutta, startup -henkistä asennetta ja haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Kasvuryhmässä pääset viemään suomalaisia yrityksiä eteenpäin ja toimimaan ympäristössä, jossa voit oppia kansainvälisen liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta alan huipuilta. Saat vastuuta ja vapautta tehdä toiminnastamme yhä parempaa ja vaikuttavampaa ja ennen kaikkea henkilökohtaisen mahdollisuuden kehittyä osana vaativaa, vauhdikasta ja hauskaa tiimiä.

Ota yhteyttä

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus Kasvuryhmän toimitusjohtajalle Katriina Juntuselle 14.2.2020 mennessä.

Email: katriina.juntunen@kasvuryhma.fi. Lisätiedot meilitse tai puhelimitse 041 4380469.